window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Zandmeren

Altijd méér te beleven

Recreatiegebied de Zandmeren bestaat uit een drietal met elkaar verbonden zandgaten aan de Maas bij Kerkdriel (Gemeente Maasdriel) in de provincie Gelderland. De plassen zijn ontstaan door zand- en grindwinning en zijn plaatselijk ongeveer 20 – 40 meter diep. Het gebied is per boot vanaf de Maas toegankelijk en ligt vlakbij de sluis van St. Andries als verbinding naar de Waal.

Om de doelgroep meer kennis te laten maken met de Zandmeren is Dirk gevraagd om hier een imagocampagne voor te voeren. De Zandmeren zijn een geweldige plaats om te verblijven, maar stonden meer in het nieuws met negatief nieuws dan met al het moois wat ze te bieden hebben. 

Met een schitterende fotoshoot zijn we de bühne op gegaan en hebben we een campagne gevoerd op verschillende platforms. Daarnaast hebben we het team van de Zandmeren bijgestaan door een contentkalender samen te stellen voor de social media strategie.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Van Loon autobedrijf

Volgend project

DDM