window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Evelina appel

Een nieuwe appel aan het front!

Evelina® is een bijzondere appel. Groot, schitterend van kleur, zoet van smaak en met een frisse bite die dagenlang behouden blijft! De Evelina® is een appel voor harde werkers, voor studerende toppers, voor honderd-ballen-hooghoudende moeders, voor stoempende fietsers, voor ravottende kinderen met tomeloze energie,… voor... voor jou!

Om Evelina bekendheid te geven hebben we een design gemaakt voor een trailer. Deze trailer rijdt nu rond in Nederland en daarbuiten. En is met recht een opvallende verschijning te noemen.

Evelina® moet in Nederland bekendheid gaan krijgen en Dirk heeft samen met Evelina een strategie ontwikkeld waarmee dit bereikt kan worden. We zijn misschien niet objectief meer, maar zeg zelf; de Evelina® is niet alleen heel erg lekker - dat ga je binnenkort vast een keer proeven - maar ziet er ook nog eens schitterend uit. Wat ons betreft is ze het mooiste meisje uit de klas met haar herkenbare geelrode blos.

Een fotoshoot, een social media-strategie, het hoort er allemaal bij om van Evelina de bekendste appel van Nederland te maken.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Bas van Genderen

Volgend project

DDM