window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Video- en fotografie

Goed beeld zegt meer dan duizend woorden...

Een goed beeld kan perfect verwoorden waar jouw bedrijf voor staat. Waar jij voor staat. Of wat jouw product of dienst is en welke toegevoegde waarde dat voor de klant dat heeft.

 

Dirk, laat beelden spreken

Beeld is ontzettend belangrijk. Dirk is erg fan van goed beeld. Je kunt functioneel nog zo'n vette website maken, maar als het beeldmateriaal niet spot on is, dan zul je dat gewenste effect nooit bereiken.

Dirk kan alles regelen voor jouw fotoshoot. Visagist, stylist, videograaf, fotograaf en alle benodigde apparatuur. 

Dirk heeft het schrijven van scripts, het samenwerken met de beste foto- en videografen en het vertalen van de wensen van de klant tot kunst verheven.

Productfotografie, reclamefotografie, studiofotografie. Dirk werkt voor elke soort fotografie met unieke specialisten samen. Die maar wat graag weer samen met Dirk werken aan jouw bedrijf.

Video wordt steeds belangrijker. Dirk wordt razendenthousiast van videoproducties. Video is voor heel veel zaken in te zetten. Promotie van events, vlogs die een complete doelgroep moeten enthousiasmeren of een compleet beeld van een bedrijf. Elke vorm van video vraagt weer zijn eigen specialisatie.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Adverteren

Volgende dienst

Marketing