Menu
Terug

Websites en webshops

Dirk doet websites!

Mits je een nieuw bedrijf start gaan we er wel even vanuit dat je al een website hebt. Anno nu geen website hebben, dan heb je waarschijnlijk iets te verbergen? Dirk snapt het internet. En hij maakt de grootste ideeën werkelijkheid. Moet je website een mooie afspiegeling zijn van je bedrijf of moet het een offertemachine worden die jou voortdurend voorziet van nieuw werk? Dirk maakt een website die past bij jouw ambities.

 

Dirk, ik wil werk maken van mijn online hoofdkantoor

Mensen kopen via het know-like-trust principe. Misschien ken je het wel? We leggen het even uit:

1. Eerst moeten ze je kennen
2. Dan moeten ze je leuk vinden. Of nodig hebben wat jij levert
3. Vertrouwen hebben dat jij datgene wat jij verkoopt ook op een goede manier doet

Dat proces doorloop je bij elke aankoop die je doet. Soms heel snel, soms doe je daar wat langer over. Dirk is er echter van overtuigd dat daar tegenwoordig nog een stap bij gekomen is.

4. Google

Oftewel: know-like-trust-google

Mond-tot-mondreclame neemt dat werk voor je uit handen. Je buurman kent een bedrijf, weet wat ze doen en geeft je een tip, omdat hij ook weet waar jij naar op zoek bent.

Als je buurman geen buurtpsychopaat is, niet elke week je container in de fik steekt of zijn vrachtwagen expres elke zondag over je pasgemaaide gazon heen ragt, dan heb je waarschijnlijk een relatie met die buurman die goed genoeg is om hem te vertrouwen. En dus vertrouw je zijn reeds doorlopen know-like-trust proces en kom je snel tot zaken. Maar... zeg eerlijk; je kijkt eerst even op Google.

Als Dirk met jouw website of webshop aan de slag gaat maken we samen weloverwogen keuzes. Wat moet 'ie kunnen? Wat wil je ermee bereiken? Wat verwacht je van je website?

Een website van Dirk wordt gebouwd in ons eigen CMS. En je kunt gerust een demo aanvragen, want we zijn er van overtuigd dat dit het meest gebruiksvriendelijke CMS is ter wereld.

Als je wilt dat je website ook goed vindbaar moet zijn in de zoekmachines, dan gaan we met je aan de slag op het gebied van SEO.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

SEO / SEA

Volgende dienst

Marketing