window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Communicatie

Pas wanneer je dezelfde taal spreekt versta je elkaar

Communiceren doen we allemaal. De hele dag door. Bewust of onbewust. Bakken aan informatie komen er dagelijks aan ons voorbij. En op het één reageren we wel, op het andere niet. Informatie zoeken op internet is ongeveer hetzelfde als drinken uit een waterval. Het voordeel is: je vindt allicht iets van je gading. Als je maar lang genoeg zoekt. Maar reik jij je communicatie liever op een mooie gestructureerde manier aan bij je klanten?

Stel je eens voor dat je dit offline zou doen, wanneer je de klanten rechtstreeks spreekt. Dat zou koddige situaties opleveren. De kunst van goed communiceren is een taal te spreken die de ander begrijpt. Pas - en ook alléén - dan, is er communicatie. Wanneer twee partijen een taal net zo goed of net zo slecht spreken. Dirk is een kei in communicatie. Of dat nu offline is of online.

Veel communicatie gebeurt in tekst. Tekst is een vak apart. En dan zijn er ook nog ongelofelijk veel verschillende soorten teksten. Productomschrijvingen op een webshop zijn compleet andere teksten dan teksten in je bedrijfsbrochure. Het één is online en het ander vaak nog offline. Maar waar het altijd om draait is dat jij een verhaal te vertellen hebt. En dat moet gehoord worden!

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Inspiratie

Volgende dienst

Marketing