window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Marketing

Zien ze jou al?

Marketing is volgens Dirk heel eenvoudig te definiëren. Het heeft te maken met alles wat jij doet om jouw product of dienst aan de man te brengen. Als je dat goed doet, is het ook het proces wat er voor zorgt dat je klanten jouw producten echt nódig hebben. Waarom ze voor jou  kiezen en niet voor je concurrent.

Jij weet allang wat de toegevoegde waarde is van jouw bedrijf. Maar weet je doelgroep dat ook? Val je hiermee voldoende op?

Dirk is er van overtuigd dat niemand uniek is met zijn dienst of product. En dat levert nog wel eens gefronste wenkbrauwen op in een gesprek. Maar zeg eerlijk; jouw product of dienst, met een beetje goede wil, kun je dat ook wel ergens anders halen of bij elkaar googelen.

En inderdaad, hoe moeilijker dat wordt, hoe meer je op je lauweren kunt rusten wat dat betreft. Maar hé, als jij dik tevreden was over hoe het ging en er was geen ruimte meer voor verbetering. Dan zat je nu niet hier op deze website. Nietwaar?

 

Dirk, zet mijn merk op de kaart

"Dirk kijkt veel verder dan je vraag... Als je één woord uitspreekt, heeft Dirk al 1001 ideeën. Hij is erg creatief en spreekt een duidelijke taal. En,... Dirk is altijd bereikbaar!"

Joyce van Genderen ~ Mede-eigenaar Bas van Genderen

Waarom kopen klanten nu bij jou en niet bij je concurrent? Als je het antwoord weet op die vraag, dan weet je ook je bestaansrecht. Want precies in dat stukje ligt dat.

Het goede nieuws is; iedereen is wel op zijn of haar manier uniek. De hele cocktail die jij en je bedrijf zijn, dat is jouw unieke DNA. Dat is meestal de reden voor klanten om voor jullie te kiezen. Waarom ze juist jouw producten of diensten kopen. En als je dat weet te benoemen, als je dat groot weet te maken, dan gaan nog veel meer klanten voor jouw kiezen!

Moet jouw merk geactiveerd worden? Wil je jouw DNA nu eens echt gaan inzetten in je (online) marketingstrategie? Wil je een nieuwe regio aanboren? Een andere doelgroep aanspreken? Dan moet je zeker een keer met Dirk om tafel gaan. Want wij zijn goed in jou op te laten vallen.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Communicatie

Volgende dienst

Communicatie