window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

SEA

Adverteren in Google

Je wilt nu meer bezoekers op je website en je bent niet goed vindbaar in Google. Wat ga je doen? Adverteren in Google is de oplossing (SEA). Je hebt vast weleens de advertenties bovenaan de zoekresultaten gezien. Met een Google campagne van Dirk sta jij er straks mooi tussen. 

Dirk, wij willen adverteren in Google

SEA van Dirk is:

  • Een campagne afgestemd op jouw doelen
  • Een strategie gebaseerd op data
  • Jouw DNA in de advertenties
  • Helder inzicht in de resultaten
  • Grip op het budget

Voordelen adverteren in Google

1. Snel resultaat
Zodra je een campagne start ben je gelijk meer zichtbaar voor jouw doelgroep. Hierdoor komen de resultaten snel.

2. Zeer gericht adverteren
Door de opties die je hebt kun je heel gericht jouw advertenties laten zien aan jouw doelgroep. Dat kan met o.a. met zoekwoorden waarop jouw advertenties getoond worden en met de locatie waar jouw doelgroep zich bevindt.

3. Inzicht en grip
Google geeft helder inzicht in de prestatie van je campagne, waardoor je goed kunt zien wat wel en niet werkt. En belangrijk: jij bepaalt het budget. Ook met een klein budget zijn goede resultaten te behalen.

4. Veel mogelijkheden
Er zijn diverse advertentie mogelijkheden, van een tekstadvertentie tot een video-advertentie. Zichtbaar alleen in Google of ook op andere platforms, zoals Youtube, Gmail en heel veel andere websites.

Google weet alles

Wie weet er als eerste wat er in jouw leven speelt? Google, want jij hebt het al gegoogeld. Zwanger, verhuizen, een foute hobby: Google weet het allemaal. Als adverteerder in Google kun jij daar je voordeel mee doen. Google maakt van al deze data profielen waar jij je op kunt richten met je advertenties. Wil je alleen adverteren in de regio Zaltbommel / Den Bosch? Of wil je juist alle mensen die geïnteresseerd zijn in ledikanten in Amsterdam? Wij kunnen het allemaal voor je regelen!

Zo werkt SEA van Dirk

De SEA-specialisten van Dirk gaan voor jou aan de slag om de juiste zoekwoorden te vinden en om advertenties te maken die jouw doelgroep aanspreekt. Daarna beheren en optimaliseren wij de campagne om ervoor te zorgen dat jouw budget optimaal wordt ingezet en jouw advertenties bovenaan in Google verschijnen.

De resultaten van de campagne maken we inzichtelijk en begrijpelijk, zodat jij precies weet wat het oplevert. Uiteindelijk moet elke campagne meer opleveren dan het kost.

Boost je zichtbaarheid met SEA

Wil je hier meer over weten? Kom dan eens op de koffie of neem contact op. Wij laten je graag jouw mogelijkheden zien om met advertenties meer klanten te bereiken.

Dirk, wij willen adverteren in Google

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Marketing