window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

SEO

Bovenaan in Google

Je wilt meer bezoekers op je website? Hoe ga je dat doen? Tijd om je website te optimaliseren voor zoekmachines: Search Engine Optimalisation (SEO). Hierdoor wordt je gevonden op zoekwoorden die er toe doen voor jullie dienst en/of product. 

Dirk, help mij met SEO!

Dirk doet seo voor Bas

Seo voor Bas

Wij doen voor verschillende klanten SEO en voor Bas van Genderen hebben wij een nieuwe website gemaakt en deze is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Maar daar houdt het niet niet mee op. Wekelijks voeren wij optimalisaties uit, door bijvoorbeeld het plaatsen van een blog die zijn klanten verder helpen.

Dirk doet SEO voor Nacon

SEO voor Nacon

Voor Nacon heben wij een nieuwe website gemaakt die goed vindbaar is in zoekmachines. Daarnaast voeren wij regelmatig optimalisaties voor meer vindbaarheid. Denk aan het verbeteren van pagina's, het schrijven van blogs en het optimaliseren van de techniek. Seo is voor elke klant maatwerk gebaseerd op jouw doelen.

SEO van Dirk is:

  • Geen trucje
  • Gebasseerd op data
  • Meer klanten op je website
  • Landurig effect
  • Een strategie gebaseerd op jouw doelen
  • Kwalitatieve content voor jouw doelgroep
  • Optimalisatie op alle SEO onderdelen

Voordelen van SEO

1. Meer bezoekers op je website
Met een goede strategie word je beter vindbaar op zoekwoorden die voor jouw relevant zijn. Beter vindbaar is stijgen in de Google ranking. Hoe hoger je staat, hoe meer mensen jou zien en naar je website klikken.

2. Lange termijn resultaten
We zeiden al dat seo geen trucje is waardoor je binnen een dag bovenaan in Google staat. Je moet veel dingen goed doen en dat kost tijd. Ook het stijgen van posities kan even duren, maar als je eenmaal goed staat, dan kun je daar lang van profiteren.

3. Gratis verkeer
Alle bezoekers die op jouw website komen, omdat ze je hebben gevonden in Google, is gratis verkeer. Met de juiste strategie kun je veel extra bezoekers op je website krijgen. Adverteren in Google of op een ander platforms kost altijd geld.

Wil je nu meer bezoekers?

Als je snel meer bezoekers wilt dan is adverteren in Google misschien iets voor jou. Bekijk hoe Dirk dat doet.

Zo werkt SEO van Dirk

Je wilt goed vindbaar zijn op de voor jouw relevante zoekwoorden. Het eerlijke verhaal is dat dat niet altijd even makkelijk is. Ook jou concurrenten willen dat. Zeker op zoekwoorden waar veel op gezocht wordt, of waar veel mee te verdienen is. Je hebt dus vaak stevige online concurrentie.

Google heeft maar één doel: zorgen dat jij als bezoeker van de zoekmachine de relevantste websites te zien krijgt waar je daadwerkelijk geholpen wordt. 

Jouw website moet content bevatten waarmee jouw doelgroep echt wordt geholpen. Dat is de basis.

Samen met jouw brengen wij de belangrijkste zoekwoorden in kaart. Dat gebeurt o.a. met een zoekwoordenonderzoek. Dat geeft inzicht in de kansen en de uitdagingen. Er wordt een contentplan gemaakt voor deze zoekwoorden en we optimaliseren wat er al is op de website. Daarnaast kent SEO meerdere onderdelen, zie onderaan, dat nemen we mee in de strategie. 

Boost je vindbaarheid met SEO

Beter vindbaar zijn Google is meer bezoekers op je website en die leiden tot meer leads / omzet. Wil je weten wat jouw SEO kansen zijn? Kom langs voor een kop koffie en wij laten je zien wat wij voor je kunnen doen.

Dirk, help mij met SEO!

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Reclame

Volgende dienst

Marketing