Menu
Terug

Bas van Genderen

Als parket- en traprenovatie je passie is

Bas van Genderen is een begrip als het gaat om parket- en traprenovatie. Sommigen zijn bereid om maanden te wachten voor ze aan de beurt zijn bij deze rasondernemer uit Nederhemert. Wil je een kei voor je parket- of traprenovatie? Dan heb je eigenlijk geen andere keus. Maar het resultaat? Het zal fan-BAS-tisch zijn!

"Dirk moet gewoon doen waar hij goed in is. Dan is het altijd helemaal super!"

Bas van Genderen ~ eigenaar

Dat uitstraling ontzettend belangrijk is bewijst Bas van Genderen dagelijks. Duizenden mensen hebben de vloer of trap aan de vertrouwde handen van Bas en zijn team toevertrouwd. En dat is niet voor niets, getuige de positieve reviews die achter elkaar binnen blijven stromen. 

Dirk hielp Bas bij het opzetten van een geheel nieuwe huisstijl, combineerde zijn twee bedrijven in één krachtig merk, bouwde een offertemachine á la website en verzorgde de volledige uitstraling van zijn bedrijf in de bestickering van zijn bus, de bedrijfskleding en tal van andere zaken. 

In een sterk concurrerende wereld als die van parket- en traprenovatie is het erg belangrijk om online goed gevonden te worden. Door een uitgekiende strategie zijn we voor Bas in staat gebleken om hem op alle zoekwoorden die voor zijn bedrijf van belang zijn op de eerste pagina terecht te doen komen en voor een groot aantal zoekwoorden staat hij zelfs op de nummer één positie. Hierdoor is Bas verzekerd van een continue stroom aan offerteaanvragen.

Het DNA van je bedrijf kun je bijna nergens beter laten zien dan op social media. Wekelijks zijn we bezig voor Bas op Facebook en Instagram om te laten zien wat voor een geweldig bedrijf hij is. Veel regels hebben we niet. Nou ja, of het moet zijn dat hij en zijn vrouw Joyce het liefste zelf een beetje buiten beeld blijven. Dat respecteren we. Meestal dan. ;-)

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

P&G Safety

Volgend project

DDM