Menu
Terug

Social media

Op social media is continuïteit belangrijk. Ben aanwezig!

Er gaat geen dag voorbij of je komt Dirk tegen op social media. Waarom? Omdat we graag delen. Met je in gesprek gaan. En willen horen wat jou bezighoudt. Geen wonder dat Dirk precies weet hoe je dit aan moet pakken.

Regelmatig wordt ons gevraagd 'Hoe doe je dat nou? Op Facebook of Instagram. Wat moet ik met LinkedIn? Wat zet je erop? Wat heb ik te melden als bedrijf?'

Dirk, help mij met relevante content 

Social media is ontzettend belangrijk geworden in de communicatie van bedrijven met hun doelgroep. En dan hebben we het vooral niet over berichten met gewijzigde openingstijden, of wegafsluitingen.

Op social media kun je er voor zorgen dat mensen vooral zien op welke manier jullie bedrijf te werk gaat.

Of je nu een bedrijf hebt wat dagelijks de mooiste vloeren legt bij tientallen particulieren of een grote multinational met flitsende reclameboodschappen. Er zijn altijd mensen die fan van je zijn. 

Dirk kent alle krochten, hoeken en gaten van social media en voelt zich online als een vis in het water.

Fans, volgers, sympathisanten, vrienden - noem ze zoals je ze wilt noemen - zijn erg belangrijk.

Op social media vind je het ultieme platform voor mond-tot-mond reclame. Je krijgt de kans om mond-tot-mondreclame te laten werken voor je bedrijf op het internet. Je kunt in gesprek met je klanten én met je potentiële klanten. Persoonlijk, maar ook door wat je uitstraalt.

Dirk gelooft in de kracht van jezelf blijven. Zijn wie je bent. Dat maakt je bedrijf succesvol. Dan kunnen mensen voor jullie kiezen om wie je bent. Zoals je dat ook doet in je dagelijkse klantencontact. 

Wij kunnen je daarbij helpen.

Door een strategie neer te leggen waarbij jouw social media echt voor je gaat werken. Als je samenwerkt met Dirk ben je verzekerd van continuïteit op jouw social media-accounts!

Wekelijks de meest creatieve, informatieve en doelgerichte berichten. Zonder dat het een week wordt vergeten. Zonder dat gebrek aan tijd en inspiratie parten speelt.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Huisstijl

Volgende dienst

Marketing