window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

P&G Safety

Voor jouw veiligheid!

P&G Safety is dé veiligheidsspecialist van Midden en Zuid Nederland. Én Dirk klant van het eerste uur!

Aan het roer van dit prachtige bedrijf staan Peter en Marieke van wijk. Naast eigenaar van P&G Safety is Peter in het dagelijks leven ook postcommandant van de vrijwillige brandweerpost in Gameren.

Toen P&G Safety jaaaaren geleden - in 2014 om precies te zijn - geleden hun digitale vestiging openden, waren wij de architect daarvan. En ook in 2022 was het aan ons, Dirk, om de website en webshop in een compleet nieuw jasje te steken. En of dat goed heeft uitgepakt!

Bekijk hier de nieuwe webshop!

Om de nieuwe te onthullen moest de oude natuurlijk eerst verdwijnen. Een druk op een knop, maar voor vuurvreters als ze bij P&G Safety zijn kan iets niet zonder een goeie fik. En daar zijn beelden van gemaakt:

Vanuit het hoofdkwartier in Gameren stuurt bevelvoerder Peter - om even in de brandweerterminologie te blijven - zijn troepen aan om bedrijven en huizen in Midden en Zuid-Nederland steeds veiliger te maken. De filosofie van Dirk is dat mensen zaken doen met mensen en niet met een pand van stenen en een dak. Nergens kun je beter laten zien naast wát je doet ook hóe je dat doet, dan op social media. Op Facebook, Instagram en LinkedIn laten wij wekelijks zien hoe P&G Safety dag in, dag uit bezig is met het (brand)veilig maken van huis en haard. Daarbij geven we ook graag de nodige tips over een brandveilig leven. Want precies dát is P&G Safety haar missie; een veilig bedrijf en thuis voor jou.

Als je leven je lief is, dan laat je jezelf niet stikken. Per 1 juli 2022 zijn rookmelders in huis verplicht. Rookmelders redden levens. Ze vergroten namelijk de kans op overleving als er brand uitbreekt. Want, wat vaak begint als een klein vuurtje, kan binnen luttele seconden ontaarden in een ware vuurzee. Een rookmelder waarschuwt je tijdig en vergroot daarmee de kans op het redden van je leven en dat van je dierbaren. 

In opdracht van P&G Safety kwamen wij met een plan voor een evenement waarmee we het belang van rookmelders onder de aandacht brachten: de Rookmelderdag. Een e-mailnieuwsbrief om uit te nodigen, social media om te teasen en promotiemateriaal voor de dag zelf. 

We kunnen met volle overtuiging zeggen; het was een geslaagde dag!

Wil jij jouw bedrijf ook laten opvallen?

FF sparren met Dirk!

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Van der Nat

Volgend project

DDM