window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Events

Bedenken, organiseren en ontmoeten: wij doen niets liever!

Je doelgroep ontmoeten is ontzettend belangrijk. Het contact is vaak vluchtig, zeker in dit digitale tijdperk. Maar gelukkig weet Dirk alles van events en evenementen.

Een evenement organiseren is het mooiste dat er is! Tenminste, als je het goed aanpakt. Het evenement of de sprekers an sich zijn niet zozeer een garantie voor succes. En mocht het druk zijn, dan hoeft het nog niet eens succesvol te zijn. Maar het wordt pas een succesvol evenement als mensen de waarde er aan toekennen waarvan jij wilt dat ze dat doen.

 

Dirk, maak ons zichtbaar op ons event

Een gouden vuistregel die Dirk maar al te graag onder de aandacht brengt en zelf praktiseert:

Mensen vergeten wat je zegt, vergeten zelfs wat je hebt gedaan, maar ze vergeten nooit welk gevoel je ze ooit gaf.

Bij Dirk zit het organiseren in het bloed. Vanaf de prille fase dat je een idee hebt. Of zelfs maar speelt met de gedachte. Dirk schakelt snel, denkt altijd in kansen, pakt aan en doet aan nazorg.

Evenementen zijn hét middel om in gesprek te komen met je klanten. Jouw product of dienst wordt vaak ook door tal van concurrenten aangeboden, maar waarom koopt je klant nu bij jou?

Dirk denkt graag mee over je ideeën. Of inspireert je om tot ideeën te komen. De aankleding, horeca, sprekers, lezingen, interessante avonden met bekende sprekers, ondernemers of topsporters, een dagvoorzitter of een presentator. Bij Dirk vind je het allemaal. Altijd afgestemd op jouw verhaal, op de boodschap die jij wilt uitdragen, het doel wat jij wilt bereiken.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Social media

Volgende dienst

Marketing