Menu
Terug

Reclame

Een doel op zich... of een handig middel?

Onder reclame is veel samen te vatten, maar goedbeschouwd komt het er op neer dat het alle middelen zijn die jij nodig hebt om jouw bedrijf, product of dienst te laten opvallen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of Dirk kan het voor je maken. Of dat nu gaat om een advertentie, een social media-campagne, of juist een krantencampagne, een radio- of televisiecommercial, complete brochures, flyers, mailings, uitnodigingen, reclameborden, belettering en bestickeren van je bedrijfsauto of je bedrijfskleding.

 

Dirk, laat ons bedrijf opvallen

Dirk wordt ontzettend enhousiast van radiocommercials, een compleet nieuwe huisstijl, een re-design, magazines en fotoreportages.

Wat dacht je van flitsende filmpjes voor social campagnes die jouw bedrijf in korte tijd aan je klanten kunnen presenteren? Dirk zorgt ervoor dat elke seconde relevant is en schrijft, bedenkt én bewaakt het script. Valt de kijker niet in slaap en krijg jij waar voor je geld.

Maar ook spandoeken, banners, merchandising, gevelreclame, nieuwsbrieven, standaankleding, lichtreclame, bewegwijzering; we weten zeker dat er niets is wat jij noemt dat Dirk niet kan regelen als het gaat om reclame.

Dirk is creatief en denkt buiten de bestaande kaders, maar wat misschien nog wel belangrijker is: hij houdt het doel voor ogen!

Dirk krijgt dagelijks klanten die vragen naar een middel. 'Ik wil een nieuwe website', 'Wij willen een nieuw spandoek'. Maar Dirk blijft net zolang doorzagen totdat hij duidelijk heeft wat jij daar dan mee wilt bereiken. Want dat nieuwe spandoek is meestal geen doel op zich... Hij wil weten wat jij wilt vertellen aan je doelgroep. Welke boodschap mogen zij niet missen? Om van daaruit te komen met het beste advies, het beste ontwerp of de meest succesvolle campagne.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Video- en fotografie

Volgende dienst

Marketing