Menu

Auto bestickeren

Zaltbommel

Waarom je auto bestickeren?

Jouw auto rijdt al op de weg en wordt gezien door veel potentiële klanten. Nou gezien niet, want jouw auto valt niet tussen alle die andere auto’s. Wij kunnen helpen. Wat dacht je van deze auto die wij hebben bestickerd voor een verzekeraar? Het is inmiddels de meest gefotografeerde auto in de regio.

Bestickering zorgt voor uitstraling

Hoe je jouw auto bestickerd zegt iets over je bedrijf, net zoals je website dat doet. Je wilt een bepaalde boodschap vertellen, een gevoel, een reden waarom ze jouw klant moeten worden. Wij vertalen jouw DNA naar de bestickering van jouw auto. Zo wordt een gewoon vervoersmiddel een merkmagneet.

Boost voor je bekendheid

Je kent ze vast wel de busjes van de Jumbo en de Albert Heijn die je regelmatig ziet rijden in Zaltbommel. Hoe vaker je ze ziet, hoe meer het merk in je hoofd gaat zitten: de kracht van herhaling. Het vergroot je bekendheid en het mooie is dat je er niet alleen werkt op de weg. Ook als je geparkeerd staat met je bestickerde auto staat hij te shinen. Parkeer hem eens voor het kantoor van een concullega, altijd leuk.

Bestickering van je auto bij Dirk

Een auto bestickeren kunnen meer bedrijven in Zaltbommel. En als jij gewoon je naam of je logo op je auto wil dan kun je dat daar prima doen. Maar Dirk doet niet aan gewoon bestickeren of beletteren, wij doen aan opvallen. Samen met jou werken wij een opvallend ontwerp uit wat jouw boodschap overbrengt aan jouw (potentiële) klanten. Wij zorgen ervoor dat jouw auto echt iets toevoegt aan jouw bedrijf.