window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

De Kock Betonbouw

Hoppa, een nieuwe aanpak!

De Kock Betonbouw is betonpartner in grote en complexe ruwbouwprojecten. Gespecialiseerd in het realiseren van in het werk gestort beton en het monteren van prefabbeton. Dat doen ze voor utiliteitsbouw, woningbouw en civieltechnische projecten. En dat door heel Nederland! Dirk heeft voor dit prachtige bedrijf een nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen.

De Kock Betonbouw heeft als missie:

‘’De beste en betrouwbaarste betonbouwer van Nederland zijn en daarom pakken wij de projecten net even iets anders aan.’’ 

De Kock Betonbouw

De Kock Betonbouw was toe aan vernieuwing in hun huidige uitstraling. Daarom wij hebben een prachtige huisstijl voor de klant mogen maken. Herkenbaar, maar dan net een tikkeltje anders. Een waarbij het merk een frisse en hippe uitstraling krijgt zonder autoriteit te verliezen.

De huisstijl is onder andere terug te vinden in de nieuwe website. Het is een prachtige website met een duidelijke structuur. Efficiënt voor de bezoeker, maar tegelijkertijd out-of-the-box. 

Ook offline heeft Dirk de handen uit de mouwen gestoken, zoals flyers en roll-up banners.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

FoodRijk

Volgend project

DDM