Menu
Terug

De Kock Betonbouw

Hoppa, een nieuwe aanpak!

De Kock Betonbouw is betonpartner in grote en complexe ruwbouwprojecten. Gespecialiseerd in het realiseren van in het werk gestort beton en het monteren van prefabbeton. Dat doen ze voor utiliteitsbouw, woningbouw en civieltechnische projecten. En dat door heel Nederland! Voor dit prachtige bedrijf hebben wij een nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen waaruit prachtige communicatiedragers zijn ontstaan. Kijk je mee?

De Kock Betonbouw heeft als missie:

‘’De beste en betrouwbaarste betonbouwer van Nederland zijn en daarom pakken wij de projecten net even iets anders aan.’’ 

De Kock Betonbouw

Wij Dirken weten als geen ander hoe belangrijk het is om je missie na te streven. Dat kan op verschillende manieren en daar kunnen wij je zeker bij helpen, want bij ons worden er geen stapjes overgeslagen. Als je wat doet, dan moet het ook goed. Er moet nagedacht zijn over keuzes die worden gemaakt.

De Kock Betonbouw was aan vernieuwing toe in hun huidige uitstraling. Daarom wij hebben een prachtige huisstijl voor de klant mogen opzetten. Herkenbaar, maar dan net een tikkeltje anders. En waarbij het merk een frisse en hippe uistraling heeft zonder autoriteit te verliezen.

Deze huisstijl zal ten alle tijden (waar je 't ook voor gebruikt) zorgen voor een goede herkenbaarheid. Want zeg nou eerlijk: dit kijkt toch lekker weg? En de kleur werkt ook nog eens reflecterend op werkjasjes :)

De huisstijl is onder andere in ''levende lijve'' gezet middels een website. Het is een heldere website met een duidelijk structuur. Gemakkelijk voor de bezoeker, maar tegelijkertijd out-of-the-box. En wist je dat bijna alle onderdelen op de website met je mee bewegen? Ze dansen net niet van je beeldscherm af (in positieve zin). En dat ook nog eens zonder een te lange laadtijd. Is dat nou even mooi!

En nee, niet alleen online hebben we onze handen uit de mouwen gehaald, maar ook offline! Denk hier aan flyers en rollupbanners. Je spot ze hieronder.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Skroef

Volgend project

Xenia Europe BV