Menu
Terug

DDM

Een frisse start voor DDM

DDM hoort bij de absolute top van de wereld wat betreft sloopwerken, verplaatsingen en demontage. Zij weten als geen ander dat expertise, materiaal en kennis je een voorsprong kunnen geven op je concurrentie. Wij mochten voor DDM een schitterende meertalige website realiseren waarmee zij all over the world, niet alleen met hun werk en met hun daden, maar ook in hun online uitstraling tot de besten behoren.

DDM is een van de beste bedrijven ter wereld in deze branche. En daarom is een internationale uitstraling noodzakelijk. Denk hier aan een meertalige website en projecten van all-over-the-world. Dat niet alleen, want DDM zoekt over de wereld talloze toppers! Daarom is er extra aandacht besteed aan de vacaturepagina op de website. 

Benieuwd geworden? Dat begrijpen we. Neem gerust een kijkje op de website!

Naar de website van DDM

Sloopwerkzaamheden, verplaatsingen en demontage vereisen altijd strikte veiligheidsmaatregelen en procedures. DDM hanteert zeer strenge veiligheidseisen, omdat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft. Om deze veiligheid te waarborgen, moeten honderden formulieren worden ingevuld tijdens verschillende fasen van het proces.

Het is essentieel dat deze formulieren zorgvuldig worden behandeld. Tot op heden werden deze formulieren vaak moeizaam op het hoofdkantoor afgeleverd via rommelige dashboardkastjes.

Om dit proces te verbeteren, heeft Dirk gezocht naar een digitale oplossing. Hierdoor worden alle formulieren nu snel en efficiënt naar het hoofdkantoor verzonden, waardoor het werkproces aanzienlijk wordt verbeterd.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Tibo Veen

Volgend project

Tibo Veen