window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

WEJARU

Hoe val je als potplant op tussen potplanten?

WEJARU is een kwekerij waar men elke dag bezig is om de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren van absolute toppers van potplanten! Ondernemer Peter van de Werken is niet snel tevreden. "Goed is nooit goed genoeg!" En zijn kwekerij torent dan ook hoog boven de markt uit als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. 

We ontwikkelden een huisstijl die ruimte gaf voor de geliefde letter 'W' uit zijn vorige logo. Maar ook de plantenkaartjes, de visitekaartjes, briefpapier en een strak webdesign hoorden daar natuurlijk bij.

"Laat mij maar m'n best doen in planten. 'De rest' laat ik graag aan Dirk over."

Peter van de Werken ~ eigenaar WEJARU

Parels!

Elke dag wordt er bij WEJARU gewerkt aan een assortiment van topkwaliteit planten. En niet zomaar een assortiment. Peter noemt ze zelf de parels van het groene planten assortiment!

WEJARU is gespecialiseerd in de zogeheten groene kamerplanten. Maar dat daar ook tientallen soorten en maten te verkrijgen zijn, bleek wel tijdens de fotoshoot die Dirk gedaan heeft voor WEJARU. 

De Dieffenbachia, de Alocasia Zebrina, de Macrorrhiza, het zijn er zomaar een paar. Maar dikke kans dat je er eentje thuis had staan. En anders snel maar een keertje doen! Al was het maar voor het prachtige plantenkaartje ;-)

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Makelaardij Hofstede Meerkerk

Volgend project

DDM