window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Makelaardij Hofstede Meerkerk

Waar resultaatgerichtheid tot kunst is verheven!

Dirk komt ze vaker tegen hoor. Succesvolle makelaarskantoren. Maar soms mag je werken voor een kantoor dat niet alleen succesvol, maar ook zó resultaatgericht is dat het bijna tot kunst is verheven.

En dat vraagt wat! Zo moest de nieuwe website kloppen als een bus -natuurlijk! - en was de uitwerking van alle informatie over de omliggende dorpen met recht een monsterklus te noemen. Maar het resultaat is prachtig. Elke woningzoeker in de regio Meerkerk krijgt direct de meeste informatie op de website van Hofstede Meerkerk en de website is SEO technisch gezien een pareltje in de regio. Win-win dus!

We zeggen het vaak. Maar een succesvol kantoor zijn, zit hem niet in een pand van muren en een dak. Dat zit hem in een succesvol team. Dirk verzorgde voor Hofstede Meerkerk een fotoshoot in een prachtige omgeving en dat leverde ook nog wat ongebruikelijke, maar o zo leuke beelden op van dit topteam!

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

DDM