Menu
Terug

SEO / SEA

Bovenaan in Google

Je wilt meer bezoekers? Dan zul je meer mensen op de hoogte moeten brengen van het adres van je website. Dat is één optie. Maar wel een bewerkelijke. Want hoe ga je dat toch doen?

Nee, wat jij veel liever wilt is dat mensen jouw site vinden op de zoekwoorden die er toe doen voor jullie dienst en/of product.

De specialisten van Dirk gaan voor jou aan de slag om hoog te scoren op de zoekwoorden die we samen bepalen na een goed onderzoek. Daarna gaan we wekelijks voor je aan de slag om jouw website vanuit de krochten van Google naar de absolute topposities te krijgen.

 

Dirk, wij willen gegarandeerd bovenaan in de zoekmachines

Dat doen we bij Dirk niet met allerlei trucjes die Google weliswaar even op het verkeerde been zetten. Wij gaan altijd voor gevonden worden op de topposities van Google. Maar dan wel omdat jij de beste content hebt die de bezoeker écht verder helpt.

Ook de zoekmachines worden voortdurend geoptimaliseerd. Zodat ze om kunnen gaan met trucjes. Want uiteindelijk heeft ook Google maar één doel: zorgen dat jij als bezoeker van de zoekmachine de relevante website te zien krijgt waar je daadwerkelijk geholpen wordt.

Als jij zoekt op Google ben je het meest tevreden over Google als zoekmachine als ze ook naar boven halen waar je naar op zoek bent.

De rest is SEO-bullshit. Trucjes om de zoekmachines te foppen. Waar het om gaat is dat er op je website staat waar je bezoeker naar op zoek is. Wat jouw product is. En waarom jouw klant niet zonder kan. Of hoe jij de vraag van de klant aanpakt. Wat jij biedt aan service en waarom jij de beste bent in je vak.

Natuurlijk moet je bovenaan staan. Of in ieder geval boven je concurrent, nietwaar? Maar dan wel omdat jij de beste content hebt die de bezoeker écht verder helpt.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgende dienst

Reclame

Volgende dienst

Marketing