window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Jan van Veen

Je rijdt er graag voor om!

Waar je ook bent in het land; wie voor een stoplicht om zich heen kijkt ziet allicht een auto staan die bij Jan van Veen Auto's vandaan komt. Uit alle windstreken weet men dit autobedrijf te vinden. En dat is niet zo verwonderlijk ook, want met altijd zo'n 300 auto's op voorraad is de kans dat je misgrijpt erg klein. Na 30 jaar was er behoefte aan een nieuwe uitstraling, een pay-off die paste bij het karakter, recht deed aan de landelijke bekendheid en toch lekker down-to-earth was. Of wij daar bij konden helpen. Uiteraard!

Dit resulteerde in een compleet nieuwe huisstijl, uitgewerkt in het logo en toegepast op werkelijk alles! Het briefpapier, de bedrijfskleding,  de nummerbordplaten en als toetje kregen ze ook nog eens een compleet nieuwe uitstraling van het pand. Een feestje voor ons designteam dus!

Natuurlijk is ook de signing van leenauto's is aangepakt zodat ook deze een prachtig visitekaartje voor Jan van Veen zijn geworden!

Heb je wel eens bedacht dat er, terwijl het buiten donker is, nog steeds veel verkeer langs je bedrijfspand komt? Zeker in de wintermaanden. Dit is een uitgelezen kans om te laten zien dat je serieus nadenkt over je uitstraling. Maar ook om nét een beetje extra te laten zien: met LED of NEON bijvoorbeeld.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Autobedrijf van Tilborg

Volgend project

DDM