window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Tibo Veen

Iets verfrissends, iets nieuws... Dirk help mij uit de brand!

Tibo Veen is een totaalinstallateur waar bijna 130 mensen dagelijks bezig zijn met elektrotechniek, beveiliging, klimaatbeheersing en energiemonitoring. In de ruim 100 jaar dat het bedrijf bestaat is het uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de branche.

Tibo Veen is een totaalinstallateur waar bijna 130 mensen dagelijks bezig zijn met elektrotechniek, beveiliging, klimaatbeheersing en energiemonitoring. In de ruim 100 jaar dat het bedrijf bestaat is het uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de branche. Aan ons de vraag hoe men die positie kon verzilveren. Voor haar klanten, maar ook voor de werknemers. De duimen onder de oksels, maar wel in alle bescheidenheid. Passend bij de cultuur van het bedrijf. Dirk ging op zoek naar het DNA van dit prachtige bedrijf. En vond hem! Dit resulteerde in een prachtig profiel inclusief een nieuwe slogan. 

Bij die nieuwe uitstraling hoorde ook een nieuwe huisstijl. Hoe zorg je er nu voor dat een bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en waar in de loop der tijd diverse logo's de revue zijn gepasseerd (en waarvan er ook nog verschillende in omgang zijn) toch één krachtige huisstijl krijgt die de herkenbaarheid en het vertrouwde behoudt, maar waar je wel mee de toekomst in kunt?

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

De Kock Betonbouw

Volgend project

DDM