Menu
Terug

Kievit Makelaardij

Een makelaar die zich graag laat zien op zijn kernwaarden

Als je als makelaar actief bent in een gebied waar ook relatief veel collegamakelaars werkzaam zijn, dan is zichtbaarheid geboden. Stefan Kievit heeft zijn plaatsje in het landschap heel bewust gekozen, ingenomen en daar ook de uitstraling bij gekozen die daarbij past.

Toen we aan de slag mochten voor Kievit hebben we als eerste een fotoshoot gemaakt. Mensen kiezen een makelaar meestal niet om zijn brochure. Mensen doen zaken met mensen. En niet met een pand met stenen en een dak. Daarom is het belangrijk als je een dienst verkoopt die zich vertegenwoordigt in een persoon, zodat je als toekomstige klant ook weet met wie je te maken krijgt.

Een website van een makelaar kun je op tal van manieren vormgeven. Onderaan de streep verkoopt 'ie huizen. Maar samen met Stefan besloten we dat zijn website vooral moest uitstralen op welke kernwaarden hij gezien wil worden. Dat hij altijd bereikbaar is, dat hij de controle heeft over het proces, dat hij net een stapje harder loopt dan je van hem mag verwachten. Het resultaat is een schitterende website geworden!

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Nico van Vliet

Volgend project

DDM