Menu
Terug

HoutenHuizen.nu

Houten huizen zijn de toekomst. En de toekomst is nu!

Elwin van Steenbergen en zijn team hebben een missie. In elke straat van Nederland een houten huis bouwen met houtskeletbouw, een techniek die de komende jaren steeds meer en meer zijn intrede zal maken en uiteindelijk zelfs de traditionele bouw gaat vervangen.

Hoe zet je nu een bedrijf op vanuit het niets? En hoe bereik je nu een hele specifieke doelgroep? Met deze vragen kwam Elwin van Steenbergen bij Dirk. We ontwikkelden het DNA van zijn bedrijf, hielpen met de bedrijfsnaam, de propositie en ontwikkelden een frisse huisstijl bij het merk.

"Het enthousiasme van Dirk sprak ons meteen aan. Er was direct een klik. En het hele proces, van opzet tot aan afronding hebben we als zeer professioneel en prettig ervaren."

Wilma van Steenbergen ~ mede-eigenaar HoutenHuizen.nu

Een strakke website, bedrijfskleding die het team van HoutenHuizen moet beschermen in weer en wind, maar tegelijkertijd ze er ook representatief uit laat zien, banners voor beurzen, aan bouwhekken, flyers voor studenten en een mooie brochure om potentiële klanten te helpen overtuigen. We maakten het allemaal!

Om mooi werk te maken is het altijd belangrijk dat er goed beeldmateriaal voorhanden is. Dirk heeft in de loop der jaren een mooi netwerk opgebouwd aan fotografen. Allemaal specialisten. Elke fotograaf is weer goed in een specifiek onderdeel van het brede fotografievak. Voor HoutenHuizen wisten we een fotograaf te vinden die perfect het proces van het bouwen van een huis in beeld kon brengen. Niet zomaar een huis, maar een houten huis!

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Kaas Online bestellen

Volgend project

DDM