Menu
Terug

Varen op de Waal

Een veerdienst, maar dan net even wat anders

In de zomers van 2018 en 2019 voer er op de rivier de Waal een spectaculaire veerdienst die passagiers razendsnel bracht van Zaltbommel naar Gorinchem. Via Loevestein, Vuren en Brakel. Op hoge snelheid over de drukst bevaren rivier van Europa. Het was een waar spektakel waar duizenden mensen gebruik van hebben gemaakt.

Om het toerisme te bevorderen hebben we voor de gemeente Zaltbommel een plan opgezet wat moest leiden tot meer toeristen in de prachtige Bommelerwaard. 

Nadat dit plan omarmd was door de afdeling Toerisme en Economische Zaken zijn we aan de slag gegaan om dit ook daadwerkelijk te implementeren.

Naast vele uitingen als spandoeken, aanplakbiljetten en bewegwijzering, zijn we aan de slag gegaan om een interactieve website te ontwikkelen waar de lokale middenstanders via een user generated content systeem de mogelijkheid hebben om evenementen, kortingsacties, of anderszins interessante aanbiedingen te maken die het toerisme weer verder bevorderen.

Met een uitgekiende social media strategie en online advertising werden tienduizenden bezoekers bereikt om het mooie gebied hier te komen ontdekken middels het snelle veer.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

De Groot Techniek

Volgend project

DDM