window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Golfpark Almkreek

Gewoon gezellig!

Golfpark Almkreek is één van de toonaangevende golfparken in het midden van Nederland. Uniek om haar sfeer in golfland: gewoon gezellig! Almkreek laat zich graag voorstaan op haar toegankelijkheid en weet het golfende publiek aan zich te binden. En hoe! Ze realiseerden een spectaculaire groei!

Dirk heeft op het Golfpark een adviserende rol op verschillende gebieden: de horeca, de ledenwerving en is de ´trekker´van de businessclub.

Met diverse online campagnes worden originele invalshoeken en nieuwswaardige  feitjes omgezet in succesvolle acties om meer leden en greenfeespelers aan het park te binden. Het ondersteunen en adviseren van de directie en medewerkers in de communicatie naar de leden resulteert onder andere in beter gelezen nieuwsbrieven. 

We initiëren evenementen voor nieuwe leden en voor de businessclub.

Samen met de pro's van het park is de maandelijkse businessdag inmiddels een populair feestje met iedere maand een ander uitgewerkt thema, dat kan rekenen op een groeiend aantal deelnemers.

Kortom, Dirk voelt zich hier als een vis in het water!

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Varen op de Waal

Volgend project

DDM