Websites

So hé, wat een lang verhaal! Doe mij meteen een website

We gaan er even vanuit dat je al wel een website hebt. Mocht je nog niet bestaan op internet, dan kun je uberhaupt afvragen of je wel bestaat. Geintje! Nee, maar even serieus. Anno nu geen website hebben betekent zo ongeveer hetzelfde als anno 1990 niet in het telefoonboek staan. En dat kan hè. Er zijn inderdaad ondernemers genoeg die nog nooit een klant tekort hebben gehad. En dat terwijl ze nog niet actief, of op z'n minst aanwezig zijn op het internet.

Mond-tot-mond reclame is dan ook de beste reclame die er is. Mensen kopen spullen bij je of nemen diensten bij je af via het know-like-trust principe. Je moet eerst iemand kennen. Weten dat hij of zij bestaat. En wat ie doet. Dan moet je het waarderen of leuk vinden wat hij doet. Maar like kan ook zijn dat je gewoon nodig hebt, wat de ander levert. Behoefte ontmoet aanbod. En andersom. Vervolgens komt het belangrijkste onderdeel, namelijk: trust. Mensen moeten vertrouwen hebben dat je levert wat je zegt dat je levert. Dat het is wat ze verwachten. En liefst een beetje meer natuurlijk. Dat je het netjes regelt. Eerlijk. Snel of op tijd. Enzovoort.

Mond-tot-mond reclame neemt dat werk voor je uit handen. Je buurman kent een bedrijf, weet wat ze doen en geeft je een tip, omdat hij ook weet waar jij naar op zoek bent. Als de buurman geen buurtpsychopaat is, niet elke week je container in de fik steekt of zijn vrachtwagen expres elke zondag over je pasgemaaide gazon heen ragt, dan heb je waarschijnlijk een relatie met die buurman die goed genoeg is om hem te vertrouwen. En dus vertrouw je zijn reeds doorlopen know-like-trust proces en kom je meteen tot zaken.

Waar een website je bij helpt is de fase waarin we tegenwoordig veel actief zijn. De ‘Kijk ’s op Google’-fase. Want voordat je naar een autobedrijf rijdt, een winkel of een restaurant, checken we inmiddels toch vrij massaal eerst het internet.

En wees eerlijk, als je vervolgens op die site komt en die vervult precies jouw hooggespannen verwachtingen, dan reis je met een gerust hart af. Dan mag zelfs de oprijlaan een beetje onkruid bevatten. Een website is wat dat betreft net als een auto. Het hangt er maar vanaf hoe hard je er mee wilt rijden en welk terrein je er mee wilt besturen. Hoe meer opties hij bevat, hoe kostbaarder het wordt. 

Maar misschien ben je allang bekend met hosting, CMS, productimport en denk je niet aan de zee als je het hebt over SEA en SEO. Heb je al jaren een website, maar vind je zelf dat er iets mee moet gebeuren. Wat wilde je nu eigenlijk destijds vertellen?? Dirk kan je daar uitstekend bij helpen. Maar ook voor de uitvoering van het door jou zorgvuldig uitgedachte plan staan we voor je klaar. Zijn we zeer waarschijnlijk wel zo eigenwijs om je toch gratis wat feedback te geven. Noem het een second opinion.

Wanneer zou je potentiële klanten met een gerust hart de sleutels van je bedrijfspand geven en ze een vrijbrief geven om lekker rond te snuffelen? Als alles netjes aan de kant is toch? Keurig gesorteerd. Netjes aangekleed zodat het precies de juiste uitstraling heeft. Ook online is het van belang dat je niet alleen informatie geeft door content, maar ook door uitstraling. Dirk werkt samen met de beste webdesigners en webbouwers.

Zoekmachines draaien op relevantie. Vindt men bij jou wat ze zoeken? Als dat zo is, dan voldoe je aan een moderne website. Dirk verkoopt geen goedkope prietpraat waardoor je bovenaan komt in de zoekmachines. Daar sta je dan bovenaan, heb je bij wijze van spreken een pand in de P.C. Hooftstraat. Nee, Dirk kijkt samen met jou waar jouw website aan moet voldoen. Zodat hij uitstraalt wat jij bent. Niet meer, maar zeker ook niet minder. En natuurlijk sta je dan in de zoekmachines op de plaats waar je hoort te staan. En als je net zo ambitieus bent als wij denken dat je bent, dan wordt dat bovenaan natuurlijk!

Dirk maakt een plan voor jouw website. Zorgt voor de uitvoering. Vermoeit je niet met geneuzel tussendoor dat je enorm veel tijd kost. Maar dragen met zorg het plan uit wat we samen bedacht hebben. Snel en efficiënt. Met de juiste partners komen we zo tot een website waar je trots op kan zijn. Waar je met een gerust hart je potentiele klanten rond laat kijken. 

Ik wil ook zo'n website! 

Heb je al een prachtige website en ben je nu op zoek naar online marketing advies, hulp bij het maken van je nieuwsbrieven, SEO, SEA of social media begeleiding? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Maak gerust een afspraak!