Menu

Welkom Saskia en Gabrielle

YINX nieuw profiel

Nieuwsgierig geworden?

Vul hieronder de code in die je van ons hebt gekregen via de mail

Ga er even goed voor zitten. Want we hebben alle feedback van jullie verwerkt in het nieuwe DNA. 

Dat is altijd een beetje spannend natuurlijk, of dat helemaal goed gelukt is. Plus, we hebben een nieuwe pay-off bedacht!

Een pay-off die volgens mij helemaal aansluit bij wie jullie zijn, wat jullie doen, maar vooral: wat jullie aan de buitenkant van je bedrijf tegen je potentiele doelgroep willen vertellen!

Lees het DNA hieronder nog maar eens op je gemak door. Het liefst hardop. Want dan voel je beter waar de zwaartes liggen. Dan voel je het beter. Dan neem je het beter in je op. En misschien wel het belangrijkste; dan benader je beter hoe jullie potentiële doelgroep je DNA gaat voelen en ervaren.

Als je het stuk dan helemaal gelezen hebt, blijft er nog maar één ding over. En dat is de nieuwe pay-off. 

Die ontpopt zich na het klikken op de button. Maar wel eerst even lezen hè. Spreken we dat af? ;-)

 

 

 

 

 

Bibliotheken vol zijn er geschreven over leiderschap, over teams, over samenwerken, over de rol van een leider op het team, over teamleden en hoe die zouden moeten functioneren. Je kunt weken vullen met het tot je nemen van alle mogelijke theorieën die er maar rondwaren op de wereld over samenwerken.

Want teams en samenwerken. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar wat als dat niet zo is? Wat als het stagneert? Wat als samenwerken helemaal niet vanzelfsprekend voelt? Wat als de samenwerking helemaal niet leidt tot de gewenste resultaten? Hoe komt dat? En wat is jouw rol? Als teamlid, als leider? Welke invloed heb jij op je omgeving?

Wij zijn YINX. En wij hebben verstand van teams en hoe die functioneren. En van individuen en hoe die gedijen in een samenwerking. Wat wij doen is jou en je team het gereedschap geven om te excelleren.

Of dat nu is voor het talentvolle teamlid dat niet zijn volledig potentieel weet te benutten binnen de omgeving waarin hij verkeert, of de leider die vastloopt met haar team.

Bij YINX snappen we dat jij je soms alleen kunt voelen. Onbegrepen. Dat je misschien wel het gevoel hebt er heel dicht bij te zitten. Maar dat het zo lastig grijpen is.

Precies daar, op dat snijvlak tussen voelen, maar nog niet snappen, laten we bij YINX onze magie het werk doen. Geen zweverig gedoe, geen tricks van een illusionist, maar ook geen hapklare brokken. Geen setje tips en tricks. Maar precies dat wat je nodig hebt om die diepe verbinding te maken met jezelf én met elkaar!

Bij YINX bieden we jou en je team persoonlijke begeleiding, transformationele coaching, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, ja, ook theorie en training op samenwerkvaardigheden, maar vooral: bewezen tools waardoor jij én je omgeving hun volledig potentieel gaan benutten. En die je niet alleen nu, maar ook in een volgende samenwerking weer kunt toepassen.

Bij YINX ben je verzekerd van gecertificeerde trainers en coaches en geaccrediteerde opleidingen. Bij YINX krijg je een persoonlijke coach die samen met jou optrekt. Omdat wij geloven in samen.

En dan gaat samenwerken weer vanzelfsprekend worden. Dan komt er een oprechte diepe verbinding. Dan ervaren onze klanten dat er meer gebeurt dan ze ooit zelfs maar voor mogelijk hadden gehouden. Dan is er weer die veilige omgeving waarin jij, jou kunt zijn. Dan ben je niet langer meer een wat, maar een wie! Dat is wat wij doen. Dat is hoe wij samenwerking zien.

... en de nieuwe pay-off voor YINX is?