window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu

Vida

Webdesign

Het webdesign fase 1 voor je nieuwe website!

Nieuwsgierig geworden?

Vul hieronder de code in die je van ons hebt gekregen via de mail

Dag Kim,

Hier vind je het concept webdesign van je nieuwe website. Het was een feestje om aan de slag te kunnen met de integratie van je huisstijl! Wij zijn heel benieuwd wat je ervan vindt.

Nog een paar dingen die je helpen het webdesign 'te lezen':

  • We willen op de Homepage starten met een filmpje van een pasgeborden kindje dat zachte bewegingen maakt. Dit soort filmpjes zijn er, ook om te gebruiken op jouw site.

  • We hebben gekeken naar wat relevante onderwerpen zijn voor jouw site. Waarover willen zwangere vrouwen lezen, waarover zou Kim willen vertellen? De koppen, de onderverdeling, dus eigenlijk de complete sitemap. Deze kunnen we aanpassen naar jouw wensen. Als de website straks live staat zou je die indeling ook telkens zelf kunnen aanpassen.

  • We zijn uitgegaan van veel ruimte voor de teksten. Wij menen dat zwangere vrouwen een enorme honger naar informatie hebben. Daarnaast moet je voldoende ruimte hebben om jouw visie op verloskunde te kunnen delen.

 

En er is nog veel meer over te vertellen.... Maar misschien moet je maar gauw kijken:

 

Bekijk hier het webdesign!

ps: zet m ff full screen met de pijltjes rechtsbovenin