Workshop Social media mét rendement!

Natuurlijk zie je de noodzaak voor social media. Maar Google +? Youtube? Wat moet je er toch mee doen? Facebook en Twitter ken je inmiddels heus al wel, maar elke week weer is het een hoofdpijndossier wat je nu weer moet melden.
 
En ook het nut van het onderhouden van zakelijke contacten zal niemand ontkennen, maar hoe je LinkedIn daar nu voor inzet; het is je een raadsel. Laat staan dat al deze platforms ook nog eens geld voor je gaan verdienen. Vooralsnog kost het je vooral veel tijd en levert het weinig op.

Het is een bekend probleem voor veel ondernemers. En heel eerlijk gezegd is het ook niet zo eenvoudig als soms gesteld wordt. Maar niet meedoen is geen optie.

'Mijn doelgroep zit niet op Facebook...'

Uhuh. Facebook heeft alleen al in Nederland bijna tien miljoen gebruikers, dus zeggen dat jouw doelgroep zich daar niet bevindt is natuurlijk je reinste onzin. Dat snap je zelf maar al te goed.

De oplossing dan

Dirk snapt de problemen van veel bedrijven met social media als geen ander. En heeft een geweldige oplossing. We hebben een speciale workshop ontwikkeld. En dan is dit juist niet het moment om af te haken, maar dan moet je echt even verder lezen. 

Want de workshop van Dirk is niet zo'n workshop waar je met een clubje vreemden in een afgelegen zaaltje wordt gestopt en de volgende dag al denkt: "Hoe deed mijn buurman dat ook alweer?". Om vervolgens vast te lopen op je profielfoto. Die je met geen mogelijkheid passend krijgt.

Dirk is sociaal en komt gewoon bij je langs

Hulp bieden op afstand kunnen we allemaal, maar het werkt veel beter als we bij je langskomen. Op je bedrijf. En dat we meteen aan de slag gaan met je medewerkers. Nog een voordeel: voortaan is het niet alleen jouw verantwoordelijkheid. Die had je al genoeg. 

Waarom werkt het wel als je Dirk inschakelt?

Dirk gaat eerst met je in gesprek om te inventariseren. Wie je bent, wat je doet, waarom je doet wat je doet en hoe jouw doelgroep jou het liefst ontmoet. Meer dan twintig organisaties gingen je al voor. 

Dirk zoekt de juiste communicatiestijl voor jouw bedrijf en geeft daar handvatten voor, we maken een contentplanning die past in je werkschema's en als de workshop begint hebben wij al de profielfoto's, banners en de overige afbeeldingen en teksten in orde, zodat we meteen aan de slag kunnen. Tijdens de twee uur durende workshop leggen wij de wondere wereld van social media uit in de ons zo kenmerkende sfeer. We oefenen meteen in de praktijk en houden nadien uiteraard een vinger aan de pols om met je mee te kijken en waar nodig bij te sturen. 

Nog even op een rijtje:

- Op maat gemaakt social media advies met een contentplan en een haalbare planning,
- Inventariserend gesprek én een workshop van 2 uur,
- Op de werkvloer met je medewerkers dus tijdswinst!*
- Direct aan de slag met de juiste afbeeldingen en teksten*,
- Perfecte nazorg om het echt te laten werken: wij ‘volgen’ jullie!

Is dat duur? Nou, wij denken van niet. Voor de all in prijs van € 1.295,- excl. BTW krijg je alles zoals hierboven beschreven én natuurlijk onze onverdeelde aandacht.

De vraag ‘wat levert het op?’ is volgens ons nog veel relevanter. Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Afspraak maken?

Is een workshop niet precies wat je zoekt maar wil je wel beter worden op social media? Op deze pagina Fan naar klant. lees je er meer over.*De workshop is geschikt voor maximaal 10 personen en de voorbereidende werkzaamheden betreffen afbeeldingen en teksten voor één bedrijf.