window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Nico van Vliet

Een begrip in de regio!

Nico van Vliet is een begrip in zijn werkgebied. Tientallen jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat deze door de wol geverfde makelaar een graag geziene gast is voor zijn klanten. Daar past een uitstraling bij die ingaat op de persoonlijke! 

Dirk ging met Nico aan de slag voor zijn nieuwe website. Een website die onmiskenbaar 'Nico' is. Een website die Nico en zijn eigenschappen centraal zet. Wist je dat door verkopers de keuze voor hun makelaar voor 91% bepaald wordt door de persoonlijkheid van de makelaar?

Het vertrouwen in je makelaar is zo'n beetje het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle verkoop. En daarom is dat bij Nico en zijn kantoor in goede handen!

Als franchisegever van de Hofstede Groep heeft Nico een batterij aan makelaarskantoren waar hij nauw mee samenwerkt. Maar elk kantoor heeft ook zijn unieke DNA en de vrijheid om dat in te zetten. Nico zelf incluis uiteraard. 

Naast de website van Nico verzorgt Dirk maandelijks de rapportage van alle Facebookactiviteiten van de Hofstede Groep, workshops, fotoshoots en de websites van Hofstede Zaltbommel en  voor Hofstede Meerkerk

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Cab-in.nl Truckinterieurs

Volgend project

DDM