window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu
Terug

Kaas Online bestellen

Marketing uit het vuistje!

Als oerhollandse kerel is Dirk dol op kaas! Een kaasplankje, een tosti, kaas op je boterham of gewoon zo uit het vuistje bij de kaasboer op de lokale markt. Maar wat ook écht heerlijk is; je kaas thuis laten bezorgen! Bij Kaas Online Bestellen doen ze dat perfect. Altijd vers, altijd vacuüm verpakt. Via de moderne webshop vindt de kaas gretig haar aftrek in binnen- en buitenland. 

Kaas Online bestellen wilde graag meer interactie met haar doelgroep. Meer over die heerlijke kazen delen en continuïteit bieden aan alle volgers op de social media-platforms. Als je zo druk met de lekkerste kazen bezig bent is het niet altijd makkelijk om iedere week daar ook over te berichten.

Dirk werkt nauw samen met de kaasmakers van Kaas Online Bestellen. En sinds die tijd is het een gezellige boel op de social media kanalen. Interessant kasussen, ander kaas-nieuws, verrassende tips, heerlijke recepten én natuurlijk aanbiedingen.

Daarnaast werden er nieuwe doelgroepen aangeboord door online campagnes en kregen de verzonden pakketjes een extra boost door een persoonijke boodschap en speciale vershoudtips.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Mark ongediertepreventie en -bestrijding

Volgend project

DDM