Menu
Terug

Cab-in.nl Truckinterieurs

Barre gaanders met rode lampen en capitonneerknopen

Wie zich niet dagelijks begeeft in de bijzondere wereld van de truckinterieurs kan zich nog weleens verbazen over wat 'ie ziet. De sfeer kan wat weghebben van het Britse aan het begin van de vorige eeuw. 

Echter, schijn bedriegt. Want de wereld van truckinterieurs is een wereld waarin vakmanschap en topkwaliteit ontzettend belangrijk zijn. 

Cab-in.nl is er voor de kilometervreters. Mannen waarbij hun truck veel meer is dan alleen een vrachtwagen. Dat is ook zijn thuis, z'n kroeg, z'n restaurant, z'n hotel, maar bovenal: zijn trots!

Dirk hielp Cab-in met het formuleren van het DNA van het bedrijf. En het kiezen van de juiste uitstraling. Social media is erg belangrijk voor dit bedrijf en na een stevige cursus fotografie zijn deze interieurspecialisten ook nog ware fotokunstenaars geworden. De website stond al en daar hebben we later nog webshopfunctionaliteiten aan toegevoegd. Helemaal opgezet vanuit de merkgetrouwe chauffeurs!

"Dirk snapte precies wat ik bedoelde. Een website die doet wat hij moet doen. Aan onze doelgroep laten zien waar wij voor staan: vakidioten die met net zoveel liefde werken aan die trucks, als dat die mannen rondrijden op die trucks door Europa."

Jacques Kuipers ~ eigenaar Cab-in.nl

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Be PART

Volgend project

DDM