window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu

Dat klopt!

Motion.

Als een bus

Nieuwsgierig geworden?

Vul hieronder de code in die je van ons hebt gekregen via de mail

Hallo Arjan en Cora,

We zijn aan de slag geweest met het design van jullie nieuwe bus. Dat moet natuurlijk een echte eye-catcher worden. En volgens ons is dat goed gelukt!

Nadat jullie het eerste voorstel al hebben gezien hebben we wat aanpassingen gedaan. 

Zo is er een concept uitgewerkt waarbij de themakleuren meer richting de kleuren van het logo zijn uitgewerkt. 

En is de foto verwerkt die jullie opgestuurd hebben. Dit was een hele klinische saaie foto die weliswaar een prachtig stukje techniek uitbeeld waar jullie als vakmensen gek op zijn. Maar die het design niet per se stoer maakten. 

Daarom hebben we gezocht naar een modus waardoor deze afbeelding de herkenning oproept bij jullie collega-vakgenoten, maar toch wel de stoere uitstraling behoudt die er voor moet zorgen dat mensen hun hoofd omdraaien als je langs rijdt. Want dat is het allerbelangrijkste aan het reclame aspect van de bus natuurlijk!

P.S. Het logo van ABB hebben we nog even nodig in scherpe resolutie.  Dus als je dat zou willen aanleveren; graag. En ik stel voor dat we op de achterkant ook jullie website gaan neerzetten plus evt. je adres. Maar laten we eerst een klap geven op het thema.