window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-EX2R5S7SHV ');
Menu

Speelgoed Atelier

Ronde 2

We zijn lekker bezig geweest om jullie feedback zo goed als mogelijk te verwerken!

Nieuwsgierig geworden?

Vul hieronder de code in die je van ons hebt gekregen via de mail

Onderaan staat de button waardoor je bij het nieuwe voorstel terecht komt!

Eerst nog wat uitleg over wat we gedaan hebben:

We zijn uitgegaan van concept 2, logo 5. Jullie vroegen om dichter naar Top1Toys op te schuiven qua kleuren en dat is volgens ons goed gelukt met geel en blauw. Het zijn wel redelijk schreeuwerige kleuren en die pasten van nature eigenlijk niet zo goed bij concept 2, maar dat is toch goed gelukt, zoals je kunt zien.

De poppetjes waren 'maar gewoon poppetjes' was ook een stukje van de feedback. Maar omdat het toch belangrijk is dat je een sterk beeldmerk hebt hebben we de poppetjes meer karakter en identiteit gegeven. 

De kleren zijn in de huisstijlkleuren gezet, de wangetjes zijn levendiger en we hebben ze ook iets actiefs laten doen/laten spelen. 

Wellicht zien jullie er dan meer potentie in. Andere beeldmerken hebben vaak het risico (zoals Cindy de vorige keer al terecht opmerkte) dat ze zo direct associeren. Bijvoorbeeld: een trommel = muziek.

We hebben wat meerdere varianten aan kleuren geprobeerd. 

Uiteindelijk hebben we de poppetjes ook gecombineerd met het font uit concept 1. Als je dichter tegen Toys1Toys aan wilt zitten dan moet je naast de kleuren (geel blauw) eigenlijk ook een beetje een schreeuweriger font hebben..

Vandaar die wat dikkere speelgoed lettertypes. We hebben dat font ook nog gecombineerd met de poppetjes. Wellicht is het op die manier een goede middenweg voor jullie?

Tot slot ook nog een variant waar we de poppetjes hebben losgelaten, maar sterretjes hebben gedaan. Een neutraal beeldmerk waar je toch leuke dingen mee kunt doen in verpakkingspapier e.d.

Veel plezier met het beoordelen van deze ronde. We zien jullie feedback weer graag tegemoet om het af te gaan ronden in ronde 3.

Bekijk hier het nieuwe voorstel