Menu

Lindhout

Andere vloeren

Een andre naam

Nieuwsgierig geworden?

Vul hieronder de code in die je van ons hebt gekregen via de mail

Wat ik gedaan heb is het volgende:

  1. Ik heb gezocht naar iets wat nog niet bestaat. Dat doe ik altijd. Maar deze case heeft mij ook wat geleerd. Het is niet alleen raadzaam om te checken of er een bedrijf is wat al zo’n naam voert en een check uit te voeren met het webadres, maar ook een check naar nare dossiers. Zit in het vervolg in mijn standaardprocedure kan ik je vertellen ;-)
  2. Het tweede wat ik heb gedaan is iets bedenken wat staat voor wie jij bent, maar ook voor hóe jij je werk doet. Want zoals al uitgelegd in onze sessies. Dat je in vloeren doet, gaat niet onderscheidend zijn. De manier waaróp je dat gaat doen wel degelijk! En die is anders dan anderen. Sterker nog, die is uniek!
  3. Verder is het altijd handig als je iets ‘leuks’ kunt met je naam in je verdere marketingstrategie. Je wilt knipoogjes achter kunnen laten bij je klanten. Dat past binnen het DNA van je bedrijf.

Samenvattend!

Jij verkoopt geen vloeren, maar andere vloeren! Doet iedereen het op manier A. Dan doe jij het op manier B. Niet om dwars te doen. Niet om maar eigenwijs te zijn, omdat het zo lekker is om eigenwijs te zijn. Maar omdat je het graag anders doet. Op jouw manier. Met al jouw ervaring. Daarom zijn vloeren van jouw hand met recht andere vloeren te noemen.

En daarom:

Andre Vloeren

Of in correct Nederlands: Andere Vloeren. We rekenen het allemaal goed.

Je bedrijfsnaam heeft het namelijk allebei.

www.anderevloeren.nl
www.andrevloeren.nl

Wat je daar voor leuke dingen mee kunt doen hebben we al een klein beetje weggegeven in de afbeelding boven het profiel.

We zijn benieuwd of jij net zo enthousiast bent van dit idee als wij dat zijn.

Bekijk hier je aangepaste profiel!