Over Monique van den Oord

Elke dag de wereld een beetje mooier maken. Dat is wat ik het liefste doe.

Ik heb jarenlang ervaring in marketingcommunicatie. Als marketeer, productmanager, marketingmanager en als new business manager. Maar hé! What's in a name?

Marketingcommuniatie hoeft echt niet moeilijker gemaakt te worden dan het is. Dat trekt mij aan bij de bedrijven in de regio. Een no-nonsense cultuur en ondernemen met de pootjes -pumps dan- in de klei. Direct contact met je klanten en weten wat er speelt in je bedrijf. Kritisch om gaan met je budget en toch grote resultaten weten te bereiken.

Snel en pragmatisch. Zonder dat je al te veel tijd kwijt bent aan onnodig overleg. Ik neem het graag uit handen. Technische besprekingen met de webbouwer, een avond met een vormgever om te praten over kleurtjes en usp's, aan de gang met een eigenwijze tekstschrijver, ingewikkeld overleg met een SEO-specialist.... Dirk  spreekt die taal als geen ander. Dat schiet tenminste op!  

Als jij dat wilt nemen wij álles uit handen. We beginnen niet met ‘wat gaan we inzetten’. Maar wij vragen: “wát willen we bereiken?” Samen met jou bepalen we de strategie. Maken we een plan en een planning. Dat is voldoende kader. De rest regelen wij voor je. Jij hebt maar één contactpersoon. En dat is Dirk.

Iets organiseren waar veel mensen samen komen en ze écht iets met elkaar laten beleven. Daar hou ik van. Qua idee en planning zie ik amper problemen. Het budget is altijd een uitdaging. En de toegevoegde waarde, de echte beleving meegeven, is mijn specialiteit.

Dat is Dirk. Ik ben Dirk.

Is dit wat jij zoekt? Dan kun je me het beste even bellen (06-25064320) of mailen naar(monique@dirkdoet.nl). Dan kom ik bij je langs en sparren we even.

Ik drink mijn koffie met melk en een zoetje;-)