Over Anton Kuijntjes

Kansen zíen. Dat is wat ik altijd doe.

Er gaat geen dag voorbij of ik spreek met tal van ondernemers. Over uitstraling, passie en beleving. Over het belang van goede marketing. Jezelf en je bedrijf neerzetten. Hoe jij aan de wereld laat zien wat jij te bieden hebt; dát is wat mij drijft.

Op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram kom je me dagelijks tegen. Mooie verhalen brengen, dingen met elkaar delen en connecties leggen.
Daarnaast zijn sport en het uitgeven van sportglossy Den Boet een grote passie. Ik schrijf  een boek en heb mijn eigen radioprogramma. Het liefst deel ik bijzondere verhalen en breng mensen met elkaar in contact.

Na mijn jarenlange ervaring in de IT hebben het internet, koppelingen en back-end systemen geen geheimen meer voor mij. Hoe deze optimaal in te zetten voor jouw bedrijf is iedere keer weer een uitdaging.

Ik geef je de juiste handvatten en blijf je ook begeleiden. Houd je weg van webbouwers, tekstschrijvers, vormgevers, fotografen en SEO-specialisten. Maar sta er tussenin. Filter de ideeën, stuur bij waar nodig, ben immer kritisch en zeg dan ook waar het op staat. En ik zoek voor jou de club met juiste mensen bij elkaar en laat ze samenwerken.

Als je op zoek bent naar iemand die voortdurend maar één belang voor ogen heeft en dat is jou en je bedrijf beter maken, dan hoef je niet verder te zoeken.

Dat is Dirk. En ik ben Dirk.

Voor meer informatie kun je het beste even bellen (06-52591464) of mailen naar (anton@dirkdoet.nl). Dan kom ik bij je langs en sparren we even.

Ik drink mijn koffie met een scheutje melk;-)