Menu
Terug

Mamre's Eik

Een webshop die het christelijke geloofsleven in het gezin ondersteunt op een liefdevolle manier

Toen onderneemster Hilde Satter - Kreling bij ons kwam met de vraag of we haar wilden helpen met het opzetten van haar droombedrijf waren we natuurlijk erg benieuwd wat dat dan wel niet was. Het resultaat is prachtig! Mamre's Eik is op een ondersteunende en liefdevolle manier voor het hele gezin bezig met christelijke (prenten)boeken, educatief houten speelgoed en nog veel meer zaken om het gesprek te bevorderen binnen het gezin over geloofszaken. Een mooie missie die Hilde met veel verve uitdraagt.

"We zochten een oplossing voor een categorie die educatief en religieus zou samenvatten. Toen bedachten we een nieuw woord: relicatief."

Anton Kuijntjes ~ Creative Director Dirk

Dirk hielp met het bedenken van de bedrijfsnaam, schreef het DNA, ontwikkelde de huisstijl, bouwde een webshop, hielp met de productvormgeving, het inpakpapier en bedacht zelfs een compleet nieuw woord: relicatief! Een combinatie van religieus en educatief.

Ken je het verhaal van Mamre's Eik? En weet je waar het vandaan komt? Nee? Kijk dan snel op haar webshop. In het interactieve boek op de homepage lees je het verhaal van Abraham en het eikenbos van Mamre.

Heb je ook een tof project?

Stuur ons een bericht

Volgend project

Kemp Machines

Volgend project

Xenia Europe BV